REGNVEJRSPROPPEN

– sæt en stopper for kloakvand i kælderen

For kun kr. 395,00 inkl. moms er du bedre sikret

Regnvejrsproppen er en billig, enkel og effektiv løsning på problemet med oversvømmet afløb i kælderen. Regnvejrsproppen passer til afløb med en diameter på mellem 100 og 110 mm.

Nu kan familien roligt tage på ferie og lade Regnvejrsproppen klare sommerens skybrud eller for den sag skyld vinterens tøbrud.

Det tager under 3 minutter at skifte afløbsristen ud med Regnvejrsproppen, som spændes fast med en svensknøgle.

Regnvejrsproppen passer til alle gulvafløbsskåle med en diameter på mellem 100 og 110 mm.

Gulvafløbet kan være af plast, beton, støbejern, glaseret ler eller rustfrit stål.

Regnvejrsproppen er testet på Teknologisk Institut og ved korrekt montering kan den modstå et pres på 0,2 bar, det vil sige 2 meter vandsøjle (2 m Vs)

DANSK HÅNDVÆRK

– Det var lidt af et tilfælde, at jeg kom i tanke om idéen med Regnvejrsproppen.

Det er egentlig bare en gammel opfindelse, som er kommet i nye klæder. Den blev i sin tid fremstillet med henblik på at lave en midlertidig afpropning på et afløbsrør, så man som reparatør ekesmpelvis ikke risikerede at få noget ned ad nakken. Det er jo ikke just de mest lækre ting og sager, der kan komme forbi, det siger vist sig selv. Kan den anvendes til en rørende, kan den vel også med lidt forandring anvendes til en gulvafløbsskål, så Hr. og Fru Danmark, til en overkommelig pris, undgår kloakvand i kælderen med alt, hvad det nu fører med sig…

For at den oprindelige prop kunne blive til Regnvejrsproppen, er den blevet ændret med bl.a. en anden bund, som gør den tæt – det er jo en go’ ting. Samtidig er lukkemekanismen ændret, så den kan spændes noget hårdere sammen, hvilket er vigtigt for at holde til det bagfra kommende tryk.

At anvende Regnvejrsproppen er simpelt og billigt i forhold til den mere forkromede løsning med eksempelvis nye gulvafløbsskåle med indbygget højvandslukker, som nemt løber op i størrelsesorden kr. 7.000,00 – kr. 15.000,00 pr. stk., alt afhængig af hvad det er for et gulv, om der er gulvvarme og lign.